Anna van de Zande

Foto: Fotograf Lasse Fredriksson

Hej! Jag heter Anna och jag jobbar heltid på ridskolan. Ni träffar mig i stallet måndag till fredag hela dagarna! Jag har varit anställd i över 10 år och jag älskar är mitt jobb, mina elever, gemenskapen och våra fyrbenta vänner.

Så fort jag fick chansen har jag ridit som barn! Jag började rida hos min bästa vän som hade egen häst medan jag stod i kö till ridskolan. Jag stod i kö två år och jag var 8 år när jag äntligen började på Rocklunda.

Mitt roligaste minne med hästarna är jättesvårt att välja, har många fina, roliga och spännande minnen. Men ett speciellt minne är året då jag fick hyra Mozart under sommarlovet, det var magiskt.

Alla hästarna på ridskolan är fantastiska på sitt sätt och jag kan inte välja ut någon favorit!

På bilden är det jag och Equus för en reklamkampanj genom Mälarenergi och #mittrocklunda