VRS & RBU-Västmanland

RBU ridning söndagar kl 8.00-11.00

Den som är intresserad av ridning får prova gratis 2 gånger innan man bestämmer sig – om man redan är medlem i RBU Västmanland. Vi har ridning i tre grupper. I den första gruppen som börjar rida klockan 8.30 är det mer trav och galopp än i de andra grupperna som börjar rida klockan 9.20 och 10.10
Mellan ridlektionerna har vi tid att sadla om hästarna och hoppa upp på hästarna i lugn och ro.

För att få RBU:s reducerade pris på ridningen måste man vara medlem både i RBU Västmanland och i  VRS . När man är med på RBU:s ridning på söndagar köper man tio-kort som kostar 1 400:-. Den avgiften betalas till VRS pg 339043-2.

Detta pris är tack vare RBU Västmanland som stöder de som rider och som är medlemmar i RBU med en summa per lektion. 

På RBU:s hemsida hittar man fler aktiviteter som anordnas av RBU, se www.vastmanland.rbu.se

Medlemsavgift till RBU Västmanland

Medlemskapet hanteras av riksföreningen för Rörelsehindrade Barn och Ungdomar. Gå in på www.rbu.se och gör en medlemsansökan. Inbetalningskort kommer med posten. Ett nytt inbetalningskort kommer att skickas ut årligen från riksförbundet.

Som medlem får man tidningen Rörelse och får delta i aktiviteter som arrangeras av riksförbundet och RBU Västmanland. RBU Västmanland stödjer ridningen för barn med funktionshinder på söndagar och äger en av ridskolans ponny, Choco.

Tiokort

När man är med på RBU:s ridning på söndagar betalar man 1 400:- för tio gånger. Det betalas till plusgiro 339043-2. Det är viktigt att uppge att det är RBU-ridning och namn på den som rider.

För att vi ska kunna bedöma hur många hästar och ledare som behövs är det bra att man meddelar i förväg när man inte kommer. Ring eller sms:a till Anne Halldin, 070-25 25 060, Sofie Stistrup, 076-18 01 425 – eller gå in på facebookgruppen ”Ridning söndagmorgnar”. I facebookgruppen ”Hästsport för alla” finns mer information om vad som händer och vad som är på gång i VRS HS.

Ha det bra!

RBU Västmanland och VRS HS – Hästsport för alla – på Rocklunda Ridskola

*Söndagsridningen kallas RBU-ridning för att det var RBU som med hjälp av en gåva från Odd Fellow initierade söndagsridningen 2009.