Bra att veta

Vi har fler facebookgrupper:
Hästsport för alla
vrs hs, rbu – ridning söndag
vrs hs onsdagkvällar
samt facebook, teorigruppen – VRS HS teori

På onsdagskvällarna är det 8-10 ryttare i varje grupp. 
I första gruppen är det mest skritt, i sista gruppen rider de som galopperar. 

På söndagsmorgnarna samarbetar VRS  med RBU-Västmanland.

Hjälpmedel som finns för de som behöver är bl.a särskilda sadlar, handtag till ordinarie sadlar och ledtyglar. Man kliver på hästen från en ramp. 

Vi är ett begränsat antal frivilliga så behöver ryttaren någon form av stöd vid ridlektionen, någon som leder hästen när man rider, eller enbart en social trygghet så behöver denna ha någon med sig, till exempel förälder eller ledsagare. Ridskolan håller med instruktör, samt vid behov hjälp med att sadla och tränsa hästen. 
Vi som är frivilliga hjälper till vid av och påstigning då man behöver vara flera.

Kom i tid till ridlektionen, anmäl i god tid förhinder. Vi använder facebook så man vet när man kommer vilken häst man får. 

Vid frånvaro på onsdagar,  skriv gärna i facebookgruppen vrs hs onsdagskvällar eller meddela det till Madde Karlsson 070-288 32 58 eller till Sofie Stistrup 076-180 14 25.
Vid frånvaro, söndag, skriv gärna i facebookgruppen vrs hs, rbu ridning söndag eller meddela till Sofie Stistrup 076-180 14 25 eller Anne Halldin 070-252 50 60.

Det finns en anslagstavla i stallet där vi sätter upp information.

Det är bra om så många som möjligt kan hjälpa till i samband med ridlektionerna så att lektionen kommer igång så fort som möjligt.