Sara Wårheden

Jag heter Sara och är född 2001. Jag jobbar som instruktör på lördagar och söndag och tycker det är superroligt. Spenderar större delen av min tid i stallet. Men utanför stallet så sitter jag antingen med en bok i handen eller hittar på nått skoj med kompisar.

Hur och när började ditt intresse för hästar?
Kan inte minnas exakt när mitt intresse började men jag har hela livet tyckt om djur. Jag började tjata om att få börja rida vid 6 års ålder och när jag var 7 år så fick jag äntligen plats i en grupp på Rocklunda och sen den dagen har jag varit fast.

Mitt roligaste minne/ pinsammaste minne med hästar?
Mitt roligaste häst minne måste vara när jag och min gamla medryttarhäst galopperade i skogen en vinter och snön bara flög runt oss. Mitt pinsammaste minne är när jag och en kompis skulle rida ut i skogen. Jag kommer ihåg att jag var bombsäker på vägen men det slutade med att vi red vilse hehe.

Min favorithäst?
Tycker verkligen om alla hästar, för alla har så olika och härliga personligheter, men om jag verkligen måste välja nån så är det Bonnie på ponnysidan och Equus på storhästsidan. Min favorit bland medlemshästarna är givetvis Bell.