Julia Piwowar

Hejsan! Jag heter Julia Piwowar och är född 2003. På söndagar är jag ridlärare för fyra underbara ridgrupper mellan klockan 12.00 och 14.30. Utöver detta är jag även kassör i ungdomsstyrelsen, vilket jag tycker är superkul! Mig hittar ni på Rocklunda på torsdagar, lördagar och söndagar, men jag hänger även mycket i ett litet privatstall utanför Västerås.

Jag började rida på Rocklunda när jag var 6 år gammal och har inte kunnat sluta! Jag började rida eftersom jag alltid tyckt om djur, och ville börja ännu mer när jag fick följa med min storasyster och kolla på när hon red. Sedan dess har jag alltid ridit på Rocklunda.

Jag tycker att alla våra ridskolehästar är helt fantastiska, så jag har väldigt svårt att välja en favorit, men Carpen kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. Förutom honom tycker jag väldigt mycket om Oden, Loka och Bonnie!

För mig är Rocklunda som ett andra hem, och alla mina minnen härifrån är helt fantastiska. Om jag behöver välja ett speciellt hästminne för mig så måste det vara alla sena sommarkvällar på betet, att rida i solnedgången med sina närmaste vänner och de finaste hästarna i världen är något alldeles speciellt!

Tveka inte att ta tag i mig och säga hej om ni ser mig i stallet!