Moa Thunell

Jag heter Moa och är född 2002. Jag jobbar som ridlärare på lördagsförmiddagar men har även lite seriehoppningar ibland! När jag inte är i stallet och tar hand om min häst Queen Magic så spenderar jag tid med vänner och familj eller läser en bra bok.

Jag har varit intresserad av och hållit på med hästar så länge jag kan minnas. Eftersom mamma och pappa träffades i Rocklundastallet när de var unga så har hästar alltid varit en del av mitt liv. När jag var riktigt liten bodde vi granne med en söt shettis som jag fick skumpa runt på ibland. Här på Rocklunda började jag rida på riktigt när jag var 6 år gammal, då på lektion. Min första egna häst fick jag när jag var 11 år, och jag och mamma sköter stallet tillsammans vilket är fantastiskt!

Mitt bästa hästminne är enkelt! Det är sommaren när jag var 10 och vi hade Greta på sommarbete! Vi hade så roligt den sommaren, tror aldrig jag har ridit så mycket barbacka. Av ridskolehästarna är min favorithäst Brandon, även om det nu är många år sedan jag kunde rida honom. Jag gillar dock alla hästar otroligt mycket och de är alla supercharmiga och duktiga på sitt egna sätt!